Després de setmanes amb una afluència ja massiva i terrasses plenes, la Rambla farà un pas més la setmana que ve en el seu retorn a la normalitat amb una nova edició del Tast a la Rambla. La cita gastronòmica, organitzada per l’associació Amics de la Rambla i el grup Gsr, deixarà enrere les restriccions de la seva darrera edició, que es va celebrar en un recinte perimetrat i amb un aforament màxim d’unes 2.000 persones. A més, recuperarà les seves dates habituals abans de l’estiu. La vuitena edició començarà el dijous 2 de juny i s’allargarà fins al dilluns 6, aprofitant que és festiu.
“Veient com està la Rambla i com va funcionar el Tast la tardor passada, creiem que serà un èxit”, valora el president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar. Per garantir que ho aconsegueixen, hi haurà una oferta de gairebé 40 restaurants, dels quals 14 estan situats a Ciutat Vella i vuit a la Rambla i els seus voltants.
Per cinc euros, es podran provar les tapes i plats de locals com Amar Barcelona, Babula Bar 1937, Can Culleres, Carmina, Cera 23, Chickoa, Dos Pebrots, Família Nuri, Fonda España, La Pau, Mirch, Moka 1934, Bar Alegría, Casa Guinart, Pepa Tomate, Tapas 24, Telèferic i Xuba
Les postres seran de la Barcelona Chocolate Company del Museu de la Xocolata, L’Atelier, la Pastisseria Escribà i la Pastisseria Takashi Ochiai, entre altres. Per a la beguda, hi col·laboraran Coca-Cola, Estrella Damm, Cinzano, Aperol Spritz i Royal Bliss. La startup Incapto posarà el cafè.
Lanzarote tornarà a ser el territori convidat, amb els seus formatges de cabra acompanyats pels vins de malvasia volcànica que portaran Bodegas Los Bermejos, El Grifo i Bodega Lágrima. En aquesta edició, se li sumaran Astúries i Castella-la Manxa. L’oferta gastronòmica es complementarà amb showcookings i tallers gratuïts, que es faran a l’espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica.