El barri del Born torna a treure els fogons al carrer. Per segona vegada aquest any, Barcelona Born Gurmet organitza una degustació a l’aire lliure dels plats més representatius de la zona, amb la participació de disset restaurants i botigues d’alimentació selectes, referents de la gastronomia barcelonina.
Del 30 de setembre al 2 d’octubre, com a epíleg de La Mercè, el Pla de Palau acull la desena edició del Born Street Food amb espectacles culinaris en viu, tastos de vi, venda de productes frescos i música en directe dels DJ’s del barri.
El festival manté la seva essència respecte a l’edició estiuenca, tot i que per a aquesta ocasió les seves propostes gastronòmiques seran més properes a l’època de tardor. Els responsables preveuen un augment del nombre de visitants locals i estimen que prop de 15.000 persones recorreran el recinte i degustaran al voltant de 20.000 plats durant els tres dies.
L’oferta es mantindrà pràcticament intacta, amb el Restaurant 7 Ports, Ikoya i el Grup Sagardi encapçalant el cartell, a més a més d’El Foro, Euskal Etxea, Golfo de Vizcaya, Tapeo, Pork… boig per tu, Oaxaca Cuina Mexicana, Sagàs Pagesos i Cuiners, Restaurant Cadaqués, Cofraria de pescadors de Barcelona i Bronzo Bar e Cucina, juntament amb Bodega Vidrios y Cristales, Vila Viniteca i Guzzo Gastroclub.
L’accés al recinte és gratuït, però és demana una consumició mínima de tres tiquets, que es poden adquirir a l’entrada. Les portes s’obriran a les dotze del migdia i els comensals podran gaudir dels plats fins a mitjanit el divendres i el dissabte, mentre que el diumenge el tancament es produirà a les deu del vespre.