TheNBP Factory

José Corbacho, Carol Rovira i Llucià Ferrer durant la presentació de la campanya.

Llucià Ferrer, Marta Torné, Carol Rovira i José Corbacho protagonitzen la nova campanya de marca d’Ametller Origen

Aquests quatre rostres populars son els encarregats d'explicar la manera de fer del grup de distribució, que controla tota la cadena de valor, des de la llavor al plat, amb l'objectiu d'oferir productes diferencials als seus clients

“Explicar millor què fem i qui som”. Amb aquest objectiu, Ametller Origen ha posat en marxa la campanya de marca Una manera de fer, protagonitzada per Llucià Ferrer i consistent en unes càpsules audiovisuals divulgatives on el popular presentador rep a casa seva a diferents convidats fans dels productes Ametller Origen com Marta Torné, José Corbacho i Carol Rovira.

“D’ençà que vam començar, ara fa 21 anys, i fins avui dia, hem desenvolupat una manera de fer única, un ADN propi que ens caracteritza, i ara volem compartir-la amb els nostres consumidors. I és que gràcies a la nostra manera de fer podem oferir aliments diferencials, de qualitat, amb el màxim sabor i nutrients”, afegeix Josep Ametller. Segons el conseller delegat, la visió de la companyia és ser “la millor opció en productes frescos” i vendre a les botigues “productes diferents, que ens obliguen a complicar-nos la vida”. “El dia que no oferim productes diferents, hauríem de tancar”, reflexiona.

Josep Ametller: “Gràcies a la nostra manera de fer podem oferir aliments diferencials, de qualitat, amb el màxim sabor i nutrients”

Per visibilitzar que Ametller Origen és una empresa integrada verticalment i que controla tota la cadena de producció, des de la llavor al plat, s’han buscat quatre protagonistes, quatre padrins de luxe, rostres molt coneguts a Catalunya que són clients de la marca i amb qui ha rodat uns vídeos que permeten donar a conèixer el procés d’elaboració d’alguns productes, així com conèixer els camps de cultiu, els obradors i tot el que hi ha darrere de les botigues.

Com es fa el gaspatxo Ametller Origen? I les seves varietats de truites de patata? O els iogurts? Aquestes tres especialitats estrella són el fil conductor de la campanya 360° Una manera de fer amb Llucià Ferrer, que inclou diverses càpsules de vídeo d’uns deu minuts de duració i on el popular presentador de ràdio i televisió visita els camps, les granges i l’obrador del grup en companyia dels millors experts, treballadors i proveïdors d’Ametller Origen. El periple d’en Llucià per esbrinar què hi ha al darrere de cada un d’aquests productes comença després de l’arribada a casa seva d’un convidat a qui espera per sopar.

Imatge de la nova campanya de marca d’Ametller Origen.

Per exemple, en la primera història veiem com la cantant Carol Rovira es presenta a casa de Ferrer amb un detall que no és un vi, com aparentment sembla, sinó un gaspatxo suau Ametller Origen. Davant la sorpresa de l’amfitrió, la convidada l’insta a conèixer millor les excel·lències del producte i veiem com en Llucià es teletransporta directament als camps del Maresme on Ametller Origen cultiva els tomàquets que fa servir per elaborar aquest producte, que es pot trobar a les botigues de la marca durant tot l’any.

Josep Ametller, amb dos membres del seu equip, Jaume Gallart, responsable dels camps de cultiu del Maresme,  i Ramon Just, director d’operacions.

En el vídeo, Llucià Ferrer conversa amb Joan Simó, director d’R+D i Sostenibilitat d’Ametller Origen, qui li explica que el gaspatxo de la casa s’elabora amb quatre tipus de tomàquets diferents (cherry, rosa, pera i tomacó) i li mostra també el sistema de cultiu hidropònic de la varietat cherry, que permet donar a la planta exactament la quantitat d’aigua i els nutrients que necessita per produir els millors tomàquets.

Seguidament, el popular presentador visita l’obrador, guiat per en Ramon Just, director d’operacions d’Ametller Origen, que li dona un munt d’informació sobre el procés de producció del gaspatxo suau, del que s’elaboren 14.500 litres a la setmana. Qui va inventar-ne la recepta? Quants quilograms de producte fresc s’utilitzen a la setmana? Quines característiques tècniques ha de tenir el gaspatxo per passar el test de qualitat? A quina temperatura cal envasar i servir el producte? Amb tots aquests aprenentatges, Ferrer retorna al seu apartament, on l’espera la Carol, qui li fa un test per esbrinar si ha estat atent a totes les explicacions que li han donat els experts d’Ametller Origen.

 

Després de veure aquest primer vídeo, que ja està disponible a les xarxes socials del grup i a la pàgina web de la campanya, els clients d’Ametller Origen també poden respondre un test i participar en un sorteig d’un any gratis de gaspatxo. Pròximament, s’estrenaran dos nous capítols de la sèrie, amb José Corbacho i la truita de patates, i la Marta Torné i els nous iogurts Llet Llet, elaborats amb llet A2, que fa que siguin més digeribles. Us animeu a superar el test?