BNEW en su quinta edición.
BNEW ha comptat amb més de 350 ponents en la seva cinquena edició.

BNEW tanca la seva cinquena edició amb rècord d’assistents i 10.000 contactes de ‘networking’

Més de 350 ponents han ofert 140 hores de contingut en 100 panells, sessions i debats centrats en àmbits com la indústria digital, la mobilitat, la sostenibilitat, l'aviació, el talent i la salut

La Barcelona New Economy Week (BNEW) ha tancat la seva cinquena edició amb més de 12.700 visitants professionals de 106 països, xifra que representa un rècord per a l’esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB). D’ells, 7.522 han estat visitants presencials, i 5.224 han participat online en la trobada sobre les noves economies.

Els assistents han mantingut durant quatre dies més de 10.100 contactes de networking a través de la plataforma digital desenvolupada específicament pel consorci per abordar reptes i solucions de l’economia del futur, que cada vegada està més present. Per continuar abordant-la, el CZFB ha confirmat la celebració de la sisena edició de l’esdeveniment a l’octubre de 2025.

L’esdeveniment s’ha celebrat consolidat com la cita de referència per a la nova economia i centrat en set sectors interconnectats: indústria digital, la mobilitat, la sostenibilitat, l’aviació, el talent i la salut, a més de BNEW Experience.

“BNEW ha superat totes les expectatives d’assistència en una edició que ha contribuït a posar llum davant la gran quantitat de canvis i avanços que s’estan produint i per als quals hem d’estar preparats”, ha destacat el delegat especial de l’Estat per al CZFB, Pere Navarro, que ha assegurat que l’esdeveniment ha contribuït a situar Barcelona com una de les grans capitals mundials de la nova economia.

La directora general del CZFB, Blanca Sorigué, ha anat més enllà: “Després d’aquesta cinquena edició podem afirmar rotundament que BNEW s’ha consolidat com una cita imprescindible entre el sector B2B que evoluciona cada any per oferir un esdeveniment únic i disruptiu amb una posada en escena espectacular”.

BNEW en su edición de 2024.
L’esdeveniment s’ha consolidat en les seves cinc edicions com a referent en el sector.