El grup de distribució invertirà 30 milions en la conversió de la fàbrica en un centre logístic
Després del tancament anunciat per Danone a inicis d’any, la planta de Parets del Vallès, especialitzada en iogurts de marques com Oikos i Alpro, canviarà de mans. La multinacional francesa ha arribat a un principi d’acord amb Bon Preu perquè el grup de distribució compri la fàbrica, per un import que no ha transcendit, i la converteixi en un centre logístic.
La cadena de supermercats, la primera de capital català, invertirà 30 milions d’euros a transformar en un hub de distribució la històrica fàbrica de Danone, amb una superfície de 51.000 metres quadrats. Complementarà al centre que la companyia té a Balenyà (Osona), de 58.000 metres quadrats, així com el que projecta a Montblanc (Conca de Barberà), amb una inversió prevista de 204 milions d’euros i la contractació de 900 treballadors. Aquest últim tindrà una superfície de 103.600 metres quadrats.
El traspàs de la planta es preveu que es faci durant el primer semestre del 2025. Bon Preu calcula que necessitarà uns dos anys i mig per adaptar la fàbrica als nous usos, que també inclouran oficines de l’empresa. El centenar de treballadors de la planta de Danone tindran preferència per incorporar-se a la cadena de supermercats, en el cas que el seu perfil encaixi amb les vacants disponibles tant quan cessi l’activitat l’any que ve com quan s’obri el nou centre logístic. La de Parets del Vallès era l’última fàbrica que quedava activa a Catalunya de Danone, amb la seva seu per a Espanya situada a Barcelona.
L'empresa canadenca ha escollit la capital catalana per establir el seu primer centre de recerca…
L'eina permetrà analitzar i fer previsions sobre el creixement urbanístic i econòmic més enllà dels…
La biennal internacional d'art contemporani descobreix racons oblidats pels locals i àmplia la mirada cultural…
El Fòrum d'Entitats per a la Reforma de l'Administració, format per la Cambra de Barcelona,…
La Guia Vermella ha premiat quatre restaurants de Barcelona amb una estrella Michelin: Fishølogy, MAE,…
En un temps, el nostre, en què tot sembla passatger, provisional o líquid, que diria…