CASA SEAT tornarà a omplir-se un any més de llibres i roses per Sant Jordi. El centre el celebrarà des de dimarts 16 d’abril fins al dimarts 30 d’abril amb una agenda plena d’activitats. La il·lustradora i dissenyadora gràfica Gemma Terol i l’artista TVBoy, un clàssic ja de l’enclavament, animaran la cita amb postals que es repartiran al centre. En el cas de TVBoy, ha reflectit la seva visió de la lletania “fins que la mort ens separi” i ja es pot descarregar a la web.
L’imprescindible del dia 23 d’abril serà la signatura de llibres de David Walliams (Regne Unit, 1971). A més de presentador, actor i còmic, Walliams s’ha convertit en un dels escriptors infantils més influents. Si no l’han llegit, a molts els sonarà la seva cara per actuar en sèries com Little Britain o per ser jurat en el concurs Britain’s Got Talent.
Autor d’obres com L’àvia gàngster i Les hamburgueses de rata, Walliams compta amb més de 56 milions d’exemplars venuts a tot el món. Des de El noi del vestit, el seu primer títol publicat, els seus llibres han estat traduïts a més de 55 idiomes. En català el publica l’editorial Montena, del grup Penguin.
L’escriptor infantil britànic estarà dedicant llibres a CASA SEAT des de les 5 de la tarda fins a les 19 de la tarda. Per poder assistir a la firma de Walliams, cal reservar entrada prèviament.
CASA SEAT escalfarà motors els dies previs, amb una programació que va començar aquest dimarts 16 d’abril i s’allargarà fins al dimarts 30 d’abril. Les tres plantes obertes al públic de l’edifici mostraran una nova imatge inspirada en el lema Barcelona, ciutat de dracs, amb la qual s’interpretarà la llegenda del drac de Sant Jordi i en la qual no faltaran les roses i els llibres.
Les cartes d’amor
A més, el dissabte 20, l’auditori de CASA SEAT serà l’escenari de l’espectacle Sense cartes no hi ha amor, una lectura performativa de cartes, totes elles escrites per autors com Virginia Woolf, Violeta Parra, Gustave Flaubert, Roberto Bolaño o Gabriele d’Annunzio. Amb aquesta peça creada i interpretada per Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi, de la companyia La Soledad, els creadors busquen celebrar la literatura i l’amor els dies previs a Sant Jordi a través de la interpretació de cartes romàntiques. Per assistir, cal reservar entrada.
Qui no ha escrit i rebut cartes romàntiques? Qui no ha esperat una carta amb poques expectatives, milers de suposicions i un una mica d’angoixa? Són algunes de les respostes que volen respondre els autors d’aquesta actuació, sense oblidar que, durant l’espera d’una missiva, no pot saber-se què ocorre a l’altre costat, per la qual cosa tot és possible. En el temps en el qual la resposta arriba, el remitent repassa una per una cada possibilitat, real o fabulada… Això sí, mentre se’l menja la inseguretat.