El grup assegurador ha construït un immoble a Sant Quirze del Vallès on ha traslladat l'activitat i el personal de logística i d'impressió i l'arxiu documental que tenia a les oficines centrals de Sant Cugat
L’asseguradora Catalana Occidente ha invertit 5,3 milions d’euros en la construcció d’un immoble a Sant Quirze del Vallès (Barcelona) on ha traslladat l’activitat i el personal de logística, d’impressió i d’arxiu documental del grup. Aquestes tasques es duien a terme a les oficines centrals de Sant Cugat del Vallès, així com a altres espais d’oficines de la companyia.
L’asseguradora optimitzarà les zones que ha alliberat a les oficines de la seu corporativa per aprofundir en la transformació dels seus entorns de treball i en la millora de la productivitat, eficiència i col·laboració entre els equips de treball de la companyia, en un moment en què està aplicant un model híbrid de teletreball. Amb els canvis, es podrà oferir més flexibilitat als empleats, optimitzant els espais i aprofitar per potenciar els beneficis que aporten les noves tecnologies, segons ha explicat la companyia.
El nou immoble, de gairebé 5.000 metres quadrats de superfície, està distribuït en dues plantes. A la zona inferior hi ha un espai d’oficina i el centre d’impressió i logística, per a serveis de paqueteria i altres. A la planta superior hi ha la zona de magatzem i una oficina amb el servei de gestió documental, que inclou una sala de reunions. L’edifici també acull la zona d’arxiu documental de tot el grup, amb 21.000 metres lineals (2.000 metres quadrats) per a registre i custòdia de documents. Així mateix, la nau que té accés directe a l’autovia C-58, disposa de 50 places d’aparcament per a cotxes, bicicletes i zona de càrrega per a vehicles elèctrics i híbrids.
Segons ha indicat l’asseguradora, la construcció del denominat edifici Stock reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat, ja que s´ha dissenyat pensant en la seva eficiència energètica i també perquè sigui responsable amb el medi ambient.
La instal·lació compta amb el segell Leed Gold, un reconeixement atorgat per US Green Building Council per a edificis sostenibles. En aquest sentit, disposa d’una instal·lació fotovoltaica de 100 kW que abasteix la demanda energètica d’un terç de l’edifici; tecnologia intel·ligent per a la gestió i control de la il·luminació i la climatització i un innovador sistema de seguretat (control d’accessos mitjançant smartphone i vídeo vigilància).
“La música és una qüestió de paciència, de i sumar dia a dia. Un procés…
Munich és avui una marca reconeguda de calçat esportiu i una mica més i tot:…
La històrica marca local reneix de la mà del fabricant xinès Chery, qui ha posposat…
La marca preveu vendre vehicles de combustió, híbrids endollables i 100% elèctrics, i produir un…
El port rep el primer sistema OPS per endollar els vaixells a la xarxa elèctrica…
Sovint les catàstrofes que poden arruïnar una vetllada musical són les que la converteixen en…