L'aplicació mòbil vol ajudar a digitalitzar aquest sector, oferint una plataforma que permet arribar a nous clients i comunicar-se amb ells. Amb una inversió inicial de 500.000 euros, preveu estendre's a altres ciutats d'Espanya en els pròxims mesos.
La plataforma Coffeecard ha nascut per deixar enrere les targetes de cartó que donen algunes cafeteries per premiar la fidelitat dels seus clients. En primer lloc, evitant que les perdin o es facin malbé a la cartera. Però, també, millorant l’experiència dels usuaris, fent-los descobrir els diferents establiments d’aquest tipus que hi ha a Barcelona a través de l’aplicació mòbil de Coffeecard i oferint-los descomptes i promocions si paguen a través de la targeta virtual que hi ha a l’app.
L’aplicació també vol ajudar a digitalitzar aquest sector, un dels més afectats per la pandèmia, proporcionant-li una eina que li permet arribar a més clients, comunicar-se amb ells i entendre els seus hàbits de consum. Coffeecard es va posar en marxa a finals del mes de maig a la capital catalana i ja suma un centenar de cafeteries independents, com Nomad, GoodNews, Dalston i Satan’s. En aquests primers mesos, ha aconseguit ingressar uns 10.000 euros.
Coffeecard ofereix la seva plataforma sense costos ni mínims de facturació a les cafeteries que s’hi vulguin sumar. Només els hi demana que li donin dos cafès quan en venen deu a través de la seva app. Aquests dos cafès els regala als usuaris de l’aplicació i els destina a les targetes regal que començarà a comercialitzar amb empreses, que les podran oferir als seus treballadors.
Per crear Coffeecard, el seu fundador, Jean-Paul Devai, ha aprofitat la seva experiència a la companyia francesa de xecs i targetes regal Stimula, que va ser comprada per Edenred, la inventora del Ticket Restaurant. La intenció de Devai és que Coffeecard es converteixi en una eina a disposició de les companyies per premiar els seus treballadors i enfortir les relacions entre ells.
Per poder explotar aquesta via, la plataforma s’ha d’estendre a més ciutats d’Espanya. L’empresa preveu arribar a València a partir del setembre i, a Madrid, a l’octubre. També espera estar present a Saragossa, Sevilla o Bilbao. Una segona fase inclourà ciutats més petites i la seva expansió internacional, primer a Portugal i després a França.
Amb una inversió inicial de 500.000 euros, la guia digital de cafeteries independents ideada per Devai calcula que aconseguirà una facturació d’un milió d’euros el 2021. L’expansió a altres ciutats espanyoles suposarà duplicar la plantilla aquest any, que actualment està formada per una desena de treballadors.
L'exposició 'De Montmartre a Montparnasse. Artistes catalans a París, 1889-1914' vol posar cara a tots…
La filial de SD Worx de registre i gestió d'horaris obrirà aquest ‘hub’ després d'haver…
Un espectacle de dansa urbana i tecnologia de nou a Passeig de Gràcia marcarà l'inici…
L'univers del reboster es barrejarà amb l'essència nadalenca del 28 de novembre al 5 de…
El carrer Serrano i la Gran Via de Madrid ocupen la segona i tercera posició
La infraestructura científica es reforça de cara a la seva ampliació com també ho fa…