La companyia reforçarà el seu equip a tot Espanya per fer front a l'augment de demanda que està tenint. Està buscant professionals especialitzats en el món digital aplicat a qualsevol sector.
La seu de GFT a Sant Cugat del Vallès.
L’acceleració de la digitalització està beneficiant empreses com GFT, especialitzada a assessorar i acompanyar negocis en la seva transformació cap a la virtualitat. Amb una major demanda de projectes, la multinacional alemanya reforçarà el seu equip a Espanya, on preveu contractar 500 treballadors al llarg d’aquest any, arribant fins a un total de 2.300 empleats. Dels 500 que espera incorporar, 200 ja ho han fet durant el primer semestre.
Aquest pla es traduirà en la contractació de 110 empleats a la seva seu de Sant Cugat del Vallès, la principal que té a Catalunya, on actualment ja treballen gairebé 600 treballadors. Així mateix, a Lleida, on la consultora tecnològica també té oficines i compta amb un equip de 170 empleats, contractarà uns 32 professionals.
GFT està buscant professionals especialitzats en el món digital de qualsevol sector, des de l’àmbit financer i d’assegurances fins al sector industrial o el detallista. Els perfils sol·licitats són especialistes, desenvolupadors i arquitectes de tecnologies relacionades amb la transformació digital, com el núvol i l’anàlisi de dades.
En concordança amb la seva línia de negoci, la consultora tecnològica mantindrà el teletreball un cop passi la pandèmia. “Tenim com a propòsit ser una empresa puntera no només en l’oferta i els serveis, sinó també en com treballem”, explica el director de Recursos Humans de GFT a Espanya, Eduard Cañas.
Concretament, els empleats de la multinacional poden escollir entre treballar presencialment o en remot des de qualsevol punt d’Espanya, així com combinar-lo, decidint quants dies a la setmana volen teletreballar, permetent fer-ho des de la residència habitual o una segona residència. Aquest model híbrid també inclou flexibilitat horària per facilitar la conciliació familiar i personal.
Per a aquells que vulguin tornar a l’oficina, GFT ha transformat seus com les de Sant Cugat per enfocar-les al treball col·laboratiu, deixant enrere una organització centrada en escriptoris individuals. D’aquesta manera, s’han reduït aquests espais més tradicionals i s’han creat més llocs de treball en equip. Per organitzar-se, han desenvolupat una aplicació que permetrà reservar l’aparcament i un lloc on treballar quan es vagi presencialment.
Un nas vermell i un bocí de paper basten a Paco Lorente per fer especial…
La sisena edició d'aquest esdeveniment reuneix, del 5 al 6 d'abril més de setanta floristes,…
La UB i el Gremi de Pastisseria de Barcelona s'alien per tercera vegada en la…
Lucía Ferrater, sòcia d'OAB, acaba de rebre el Premi Ciutat de Barcelona juntament amb Carlos…
La Generalitat invertirà 115 milions d'euros en adaptar les vuit estacions que queden pendents
La 35a edició de la 080 Barcelona Fashion reuneix més de 500 creadors de contingut…