L'esdeveniment enfocat a 'startups' i inversors preveu reunir més de 4.000 persones a la Llotja de Mar els dies 11 i 12 de desembre
La comunitat tecnològica i emprenedora barcelonina i de més enllà torna a citar-se en el Tech Spirit Barcelona, consolidat com a referent de la comunitat local i internacional de l’àmbit emprenedor. En la seva cinquena edició, l’esdeveniment impulsat per Tech Barcelona comptarà amb més de 150 ponents i 60 conferències.
La trobada tornarà a celebrar-se a la Llotja de Mar els dies 11 i 12 de desembre, amb l’objectiu de donar visibilitat i dinamisme a l’ecosistema emprenedor i tecnològic. En aquesta edició, posarà el focus especialment en les oportunitats d’inversió nacional i internacional dins de l’ecosistema.
A més, posarà especial èmfasi en les tecnologies deeptech, que estan creixent a Barcelona fins a haver-la convertit en el primer pol d’aquestes tecnologies profundes del sud d’Europa. També destacarà el paper de les startup de l’àmbit social i d’impacte, que també va en augment a la ciutat de la mà d’actors com Ship2B i Norrsken
L’esdeveniment de la comunitat tecnològica també abordarà el paper d’actors rellevants tant de l’àmbit local com de l’internacional, així com la situació de la capital catalana dins de l’ecosistema europeu i la seva connexió amb altres agents internacionals.
Per abordar el rol de la ciutat i de les múltiples startups i actors tecnològics que conformen el seu teixit emprenedor, l’esdeveniment comptarà amb ponents com el president d’Engine Ventures, Israel Ruiz; la directora de BlackRock, Xixi Richter, i el director associat del Barcelona Supercomputing Center, Pep Martorell.
També participaran ponents destacats com Xavier Asensi (Inter Miami CF), Nela Braun (NATO Innovation Fund), Quim Domènech i Sara Pastor (DAZN), Andrea Gamero (Google), Frank Bulens (Imec Expand), Naroa Zurutuza (Giga-Unicef), Camila Tomás (Ccentxp by Puig), Pablo Pantaleoni (LifeStance Health), Paula Comes (HP), Pep Viladomat & Tobias Henz (McKinsey), Elisenda Bou-Balust (Vilnyx, Apple) i Alejandro Martí (Mitiga Solutions).
Per afavorir el desenvolupament d’aquest ecosistema tecnològic i emprenedor, Acció organitzarà 600 reunions entre startups catalanes i inversors nacionals i internacionals. L’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa ho farà amb l’objectiu de facilitar la connexió entre emprenedors i potencials inversors, socis o clients, així com per augmentar la seva visibilitat i obrir noves oportunitats en mercats internacionals.
A més, l’esdeveniment inclourà l’entrega del premi a la startup catalana de l’any. Ho farà sobre la base de la Catalan Pitch Competition, organitzada també per Acció. En la competició, 24 startups finalistes dels sectors de salut, TIC i deeptech presentaran els seus projectes, amb el premi com a objectiu però alhora donant visibilitat a l’ecosistema barceloní i al seu potencial, que vol continuar expandint-se.
La il·luminació com a motor d'emocions i vendes
L'empresa gairebé centenària ha convertit el desastre en oportunitat i s'ha refet del foc que…
El centre de 'XR Sports' ofereix nou experiències d'esport ampliat a través de tecnologies digitals…
Ja sigui per regalar o per maridar amb les millors viandes, l'elecció del vi perfecte…
El CEO de Kave Home explica l’estratègia per crear una empresa líder d’impacte global amb…
Barcelona es proposa reorientar el seu model turístic. L'objectiu és captar un turisme de més…