Gastronomia

El xef Víctor Torres obre el restaurant Quirat al nou Hotel Intercontinental

El jove cuiner de les Magnòlies, d'Arbúcies, amplia l'oferta gastronòmica de Barcelona amb una proposta basada en el producte de proximitat i la puresa de sabors

Nova obertura al segment alt gastronòmic de Barcelona. Després de quedar enrere el pitjor de la pandèmia i un cop s’han començat a recuperar importants motors econòmics d’activitat com el sector de les fires i els congressos, el nou Hotel Intercontinental s’ha decidit a encendre els fogons de la seva proposta gastronòmica d’alçada, el restaurant Quirat.

Amb accés des de l’Avinguda Rius i Taulet, Quirat està liderat pel xef Víctor Torres, que va ser un dels cuiners més joves a Espanya que va aconseguir, el 2018, una estrella Michelin per al restaurant Les Magnòlies, situat a Arbúcies (Girona). Format a l’escola d’hostaleria barcelonina Hofmann, Torres havia treballat prèviament als restaurants Mugaritz, Michel Bras (França) i Fäviken (Suècia).

Ara arriba a la capital catalana per completar l’oferta de l’Intercontinental, que va obrir les portes a finals del 2021 després de la reforma integral de l’antic Hotel Crowne Plaza. Aquesta inversió executada per grup hoteler britànic IHG va permetre que Barcelona tornés a tenir un establiment sota la marca Intercontinental, que és referència per a molts viatgers internacionals, sumant, a més, un cinc estrelles més a l’oferta de la ciutat.

Quirat obrirà des d’aquesta setmana cada nit de dimarts a dissabte amb una proposta culinària basada en el producte de proximitat i en una sala que vol oferir un ambient “únic i sofisticat” dirigit tant als hostes de l’hotel com al públic barceloní. “Després de tants mesos estem molt contents de poder obrir, per fi, les portes de Quirat, un projecte que suposa tot un repte per a mi i en el qual hem treballat tant. Volem que Quirat es converteixi en un referent gastronòmic a la ciutat i per això, tant el meu equip com jo, venim amb moltes ganes de portar a Barcelona la cuina que faig a Les Magnòlies, basada en l’excel·lència del producte i la puresa de sabors”, explica il·lusionat Víctor Torres.

El restaurant Quirat de l’Hotel Intercontinental Barcelona.

A la carta inicial, Quirat ofereix propostes com l’arròs melós de pollastre de corral i espardenyes; el peix de llotja semicurat amb aigua de tomàquet i cítrics; ou de corral amb pèsols llàgrima, botifarra negra i tripetes de bacallà; o espàrrecs blancs amb cocotxes de lluç al pil pil.

Per al director general d’InterContinental Barcelona, Enrique Escofet, amb l’obertura de Quirat l’hotel “agafa velocitat de creuer”, amb la majoria de les seves instal·lacions i serveis oberts i funcionant a ple rendiment.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • El Bar del Post

Alba Pujals: El plaer de la cocció a foc lent

“La música és una qüestió de paciència, de i sumar dia a dia. Un procés…

23 de novembre de 2024
  • Professionals

Munich: volar alt tocant de peus a terra

Munich és avui una marca reconeguda de calçat esportiu i una mica més i tot:…

23 de novembre de 2024
  • Good News Barcelona

L’antiga planta de Nissan a la Zona Franca torna a l’activitat amb la producció dels primers cotxes Ebro

La històrica marca local reneix de la mà del fabricant xinès Chery, qui ha posposat…

23 de novembre de 2024
  • Good News Barcelona

Cupra negocia la seva entrada als Estats Units per a 2030 amb el grup Penske

La marca preveu vendre vehicles de combustió, híbrids endollables i 100% elèctrics, i produir un…

22 de novembre de 2024
  • Good News Barcelona

Els ferris de la terminal Grimaldi podran connectar-se a l’electricitat al gener

El port rep el primer sistema OPS per endollar els vaixells a la xarxa elèctrica…

22 de novembre de 2024
  • Opinió

Història d’un concert accidentat

Sovint les catàstrofes que poden arruïnar una vetllada musical són les que la converteixen en…

22 de novembre de 2024