Gastronomia

Els emprenedors gastronòmics es tornen a citar a All Those Food Market

El TNC acollirà el primer cap de setmana d'abril una nova edició del festival després de dos anys d'absència

Torna del 2 al 3 d’abril All Those Food Market, un mercat concebut per gaudir de la gastronomia i donar a conèixer les propostes de joves emprenedors que busquen obrir-se camí amb la comercialització de productes alimentaris innovadors o basats en matèries primeres de màxima qualitat.

Després de dos anys d’absència a conseqüència de la pandèmia, All Those tornarà a convertir-se el cap de setmana que ve en un pla perfecte per gaudir de Barcelona en família o amb amics als jardins del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). A més de poder degustar o comprar a les parades els diferents productes que es presentaran a la fira, el gran atractiu d’All Those és poder assaborir interessantíssimes propostes de street food mentre es pren una cervesa artesana acompanyada de bona música. L’entrada de tres euros permet també participar en tallers pensats per a tota la família, amb propostes com decorar galetes artesanals amb flors; sembrar maduixes i tomàquets; conèixer com s’extreu la mel de les bresques o tasts de cerveses artesanes.

En aquesta edició de primavera —All Those celebra també un festival nadalenc– comptarà amb diversos projectes emergents que s’uniran a clàssics d’altres edicions. Així, de nou estarà present al mercat el restaurant Gresca del reconegut xef barceloní Rafa Peña i hi haurà novetats com les pizzes de massa mare de Can Pizza o la trencadora proposta asiàtica de Tamae, l’última creació dels xefs Albert Raurich i Eugeni de Diego. Altres marques participants són Lamum Cuina Thai, A Tu Bola, Fast Eddie, L’Olla de Sichuan o Vermut El Bandarra.

All Those reuneix diverses propostes de street food. ©Iris Humm

A diferència d’altres anys, els expositors no estaran al vestíbul interior del TNC, sinó que tot el festival es farà a l’aire lliure. Tes d’especialitat, olis, mels, sobrassades ecològiques, salses veganes, xocolates bean to bar, o melmelades són alguns dels productes que estaran presents, juntament amb els mochis japonesos d’Ochiai o els gelats de Delacrem. Com a novetat, s’estrena l’Spicy Corner, que pretén ser una oda a la cultura picant. Sis productors artesanals de salses picants, encapçalats per Bravasa, presentaran els seus productes i difondran els beneficis d’afegir-hi un toc atrevit a la gastronomia.

A més de premiar el paladar, All Those sempre ha donat protagonisme al benestar personal i de la llar i també hi haurà expositors de cosmètica natural, plantes, davantals tenyits amb tints naturals o ceràmica.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • El Bar del Post

Alba Pujals: El plaer de la cocció a foc lent

“La música és una qüestió de paciència, de i sumar dia a dia. Un procés…

23 de novembre de 2024
  • Professionals

Munich: volar alt tocant de peus a terra

Munich és avui una marca reconeguda de calçat esportiu i una mica més i tot:…

23 de novembre de 2024
  • Good News Barcelona

L’antiga planta de Nissan a la Zona Franca torna a l’activitat amb la producció dels primers cotxes Ebro

La històrica marca local reneix de la mà del fabricant xinès Chery, qui ha posposat…

23 de novembre de 2024
  • Good News Barcelona

Cupra negocia la seva entrada als Estats Units per a 2030 amb el grup Penske

La marca preveu vendre vehicles de combustió, híbrids endollables i 100% elèctrics, i produir un…

22 de novembre de 2024
  • Good News Barcelona

Els ferris de la terminal Grimaldi podran connectar-se a l’electricitat al gener

El port rep el primer sistema OPS per endollar els vaixells a la xarxa elèctrica…

22 de novembre de 2024
  • Opinió

Història d’un concert accidentat

Sovint les catàstrofes que poden arruïnar una vetllada musical són les que la converteixen en…

22 de novembre de 2024