La fusió amb l'odontològica, creada a Mälmo (Suècia), és la porta d'entrada als països nòrdics amb una xarxa de 13 laboratoris i un negoci addicional de 40 milions d'euros anuals
Els màxims responsables de Corus, Nicolas Bonnard i Jeroen Van Asten, i el president del grup, Juan Roma.
El grup de laboratoris dentals Corus, amb seu a Barcelona, ha comprat la companyia escandinava Nordentic, en una operació que suposa la incorporació de 13 laboratoris repartits per Suècia, Noruega i Dinamarca. La companyia odontològica originària de Mälmo (Suècia) aporta un negoci addicional de 40 milions d’euros anuals i eleva les previsions de facturació del grup català fins als 180 milions d’euros per al 2022. L’any passat va registrar unes vendes de 73 milions d’euros.
El grup de pròtesis dentals digitals resultant de la fusió oferirà els seus serveis i productes a Espanya, França, Països Baixos, Bèlgica, Portugal i, ara, Suècia, Noruega i Dinamarca, a través d’una xarxa conjunta de 63 laboratoris i més de 1.500 empleats, per atendre més de 12.000 consultes dentals.
Corus no ha detallat el cost de l’operació, però ha indicat que els directius i els directors dels laboratoris de Nordentic passaran a ser accionistes de Corus, com ha realitzat també en l’última compra, el març passat, en la fusió amb Signadens, un grup de laboratoris als Països Baixos i Bèlgica. Hi haurà, doncs, una reordenació dels equips directius: l’actual director general de Nordentic, Johnny Tekin, passarà a ser un executiu clau dins de Corus i mantindrà les seves responsabilitats a la regió escandinava.
Mentre els actuals inversors de capital privat Careventures i Quadrum Capital s’han compromès a continuar donant suport als plans de creixement de l’empresa catalana, l’inversor privat Adelis —accionista de Nordentic— s’ha retirat del capital.
L’estratègia de Corus passa, a mes de l’expansió per Europa, per accelerar la digitalització dels seus serveis, segons ha assegurat Nicolas Bonnard, que codirigeix el grup amb Jeroen Van Asten. L’empresa catalana de pròtesis dentals i ortodòncia funciona com una plataforma digital totalment integrada en què els dentistes poden interactuar amb el laboratori i el pacient, alhora que es garanteix la traçabilitat de tot el servei. Fundada el 2015, en l’actualitat té dos centres de decisió a Barcelona i Amersfoort (Països Baixos).
L'objectiu de la formació és oferir una programació estable, amb una vintena de concerts anuals,…
Havia odiat la mona de Pasqua durant molt de temps, però ara la necessito amb…
Des del 2008, gairebé 60 fundacions i ONG s'han beneficiat d'aquesta acció, que transfoma en…
Des del barri de la Sagrada Família, aquesta barcelonina ha anat fent puntes de ganxet…
El 22@ celebra els seus primers 25 anys, amb un model que ha aconseguit atreure…
Assistir a aquest esdeveniment és una experiència més propera i ciutadana del que a molts…