Gastronomia

Enrique Tomás entra en el gran consum de la mà de Gallina Blanca

Les dues marques s'alien per crear un nou brou fet amb pernil

Gallina Blanca i Enrique Tomás han creat conjuntament un brou de pollastre, i de pernil. Ho han explicat Enrique Tomás, director general de l’empresa amb seu a Badalona, i Josep Arcas, gerent general de GB Foods, que han assegurat que els seus respectius equips estan explorant noves possibles aliances.

Els directius han destacat que, en els 12 primers dies des que es va llançar el producte, s’han venut 80.000 ampolles. Han aconseguit pràcticament un trencament d’estoc, ha assegurat Arcas. La primera tanda del nou producte és de cinc milions d’unitats. El nou brou està elaborat amb la punta del pernil, i no amb os, com passa habitualment, ha assenyalat Tomás. Amb aquest producte pretenen oferir un brou “que connecti més amb el consumidor espanyol”, ha afegit Arcas.

El llançament del nou producte no ha requerit invertir a adaptar cap línia de producció, ja que s’elabora a la fàbrica de Gallina Blanca d’Extremadura sense realitzar modificacions. Amb aquest brou, la marca d’Enrique Tomás entra en el canal de gran consum, mentre que representa un llançament significatiu per a Gallina Blanca perquè va dirigit a un segment premium. 

Arcas ha detallat que Gallina Blanca té el 43% de la quota de mercat de brou envasat, i que aquest mercat creix un 6% anual, en una societat en la qual els ciutadans habitualment no disposen de temps suficient per a preparar els seus propis brous. Els envasats estan en el 60% de les llars espanyoles, mentre que el 20% del total del brou que es consumeix és envasat, per la qual cosa encara existeix marge de creixement.

Compartir
Publicado por
Anna Badia López

Artículos recientes

  • Gaudeix de Barcelona

Les fotografies de Cristina García Rodero inauguraran la galeria d’art Seltz

El centre expositiu d'art contemporani, que compta amb 400 metres quadrats per a exposicions, obrirà…

9 d'abril de 2025
  • Lletres

Barcelona celebrarà un Sant Jordi més ample i segur

La superilla literària de Passeig de Gràcia, La Rambla i Gran de Gràcia tornaran a…

9 d'abril de 2025
  • Good News Barcelona

L’aigua tornarà a brollar de les fonts de Barcelona en els pròxims mesos

La Font Màgica de Montjuïc es reactivarà després d'estiu, amb l'objectiu que estigui llesta per…

9 d'abril de 2025
  • Barcelona Science Week

“La investigació que es fa al Sincrotró Alba ens situa entre els millors del món”

Llicenciada i doctora en Física, Caterina Biscari dirigeix el Sincrotró Alba des de l’any 2012,…

9 d'abril de 2025
  • Good News Barcelona

El taller per als trens d’FGC que aniran a l’aeroport comença a aixecar-se a Alstom

L'àrea annexa a la factoria de Santa Perpètua de Moguda comptarà amb una superfície de…

9 d'abril de 2025
  • Barcelona Science Week

El BSC es connecta amb la innovació empresarial

En un entorn global cada vegada més competitiu i canviant, la innovació s'ha convertit en…

9 d'abril de 2025