Social Stories

La gala People in Red recapta 815.000 euros contra les malalties infeccioses

La 14 edició de la trobada va congregar a cantants, esportistes, ‘influencers’, empresaris i periodistes per reunir fons per a la fundació liderada per Bonaventura Clotet per combatre aquestes patologies

Més de 750 persones es van citar al MNAC a la gala People in Red per combatre les malalties infeccioses. Entre elles, van acudir personalitats de l’àmbit econòmic, social i cultural, incloent-hi celebritats i influencers. L’esdeveniment va aconseguir recaptar 815.040 euros per a la recerca per fer front a aquesta mena de malalties a través de la Fundació Lluita contra les Infeccions, presidida per Bonaventura Clotet. 

La gala solidària, presentada per Andreu Buenafuente i Llum Barrera, va veure desfilar a artistes com Joan Manuel Serrat, Miki Nuñez, Suu Ventura, Natalia Sánchez, Eric Masip, Santi Vaca i els germans Marc i Aina Clotet, tots dos fills del promotor de l’esdeveniment. Esportistes com Marc-André Ter Stegen, Marc Bartra, Jordi Villacampa i Àlex Corretja tampoc van faltar en l’esdeveniment, així com periodistes com Jordi Basté, Marc Giró, Santi Villas i Gerard Romero. Amb influencers com Dulceida, Marta Díaz i Jessica Goicoechea, la trobada va comptar també amb la presència de destacades figures de l’àmbit empresarial, com la de John Hoffman, el CEO de GSMA del MWC; Wayne Griffiths, CEO de Seat i Cupra, i Emilio Rousaud, fundador i director general de Factor Energia, en un esdeveniment al qual va assistir també l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i l’exalcalde Xavier Trias. 

Els assistents van acudir a la gala amb la lluita contra les malalties infeccioses com a teló de fons. I és que aquestes malalties són les causants del 35% de les morts en el món, així com la primera causa de mort infantil i juvenil. Les infeccions bacterianes greus, el VIH, el Covid, les infeccions de transmissió sexual i les que ataquen pacients immunocompromesos són algunes de les malalties sobre les quals la gala pretén conscienciar. La recaptació de fons, dirigida a la fundació i a l’Institut de Recerca IrisCaixa, es destina a enfortir projectes per fer front a aquestes malalties. 

“En el context actual, en el qual sabem què és afrontar una pandèmia mundial, les nostres recerques han adquirit una importància encara major”, va proclamar Bonaventura Clotet. L’amfitrió i també director d’IrisCaixa va garantir el seu compromís per “utilitzar tots els recursos i coneixements per identificar tractaments que puguin cobrir possibles noves pandèmies que apareguin en el futur”.

La trobada va tenir el seu punt musical amb l’actuació de Rozalén i amb una aparició sorpresa de Stay Homas, que es van donar a conèixer precisament durant el confinament per la pandèmia. Abans d’un sopar servit pel xef amb estrella Michelin Nandu Jubany, la Fura dels Baus va construir una monumental xarxa humana de 30 metres d’altura i 40 actors de l’Institut del Teatre. Els actors van recrear formes i figures aèries penjant de cordes d’una gran biga metàl·lica. Amb Barcelona de fons i moviments sincronitzats, van sorprendre els assistents d’una gala que es reafirma en la seva 14 edició com a punt de trobada de celebritats i figures destacades per propulsar la recerca contra les malalties infeccioses.

Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Quatre històries d’emprenedoria a CASA SEAT

Una taula rodona acostarà les experiències d'empreses emergents com Mundimoto, PropHero, Apolo Kids i Aldara

19 de May de 2024
  • El Bar del Post

Felipe Cabezas: Més enllà de la frontera entre el teatre i la vida

“Abans de res, jo soc actor i ho he estat des de molt jovenet. Vaig…

18 de May de 2024
  • Good News Barcelona

Barcelona pot ser el millor pavelló d’una Biennal

Sara Catalán no només vol exportar allò bo dels models que ha vist arreu del…

18 de May de 2024
  • Opinió

De concert amb el nadó

Assistir a un concert de música culta amb un nadó resulta una metàfora perfecta del…

18 de May de 2024
  • Escena

Figures de vidre

'El zoo de vidre', a la Biblioteca Nacional, és una obra delicada que sublima el…

18 de May de 2024
  • Good News Barcelona

Esteve supera els 700 milions en vendes i construirà una nova planta a Celrà

El grup farmacèutic barceloní creix a doble dígit gràcies a la bona marxa del negoci…

17 de May de 2024