El desenvolupador de software per al canal Horeca, amb seu a Barcelona, creixerà per ampliar els seus productes i funcionalitats i contribuir a que qualsevol restaurant pugui competir al mateix nivell que una multinacional
Els emprenedors Eric i Iván Nikolic, fundadors de Last.app.
Last.app, la startup que desenvolupa i comercialitza software per facilitar l’activitat dels negocis del sector de l’hostaleria (restaurants, cadenes de restaurants, dark kitchens) ha tancat una ronda de finançament de 2,2 milions d’euros.
Amb seu a Barcelona i creada pels emprenedors Eric i Iván Nikolic, ex desenvolupadors de Glovo, la plataforma impulsarà el seu creixement a Espanya, per posteriorment abordar els mercats internacionals. La fase d’expansió es centrarà en el desenvolupament de nous productes i funcionalitats de les eines que actualment comercialitza.
Els germans Nikolic volen consolidar-se com a proveïdors del sector de l’hostaleria en tots els seus àmbits i per a tot tipus d’establiments, de manera que ofereixen al conjunt del sector els programes i els procediments necessaris perquè qualsevol restaurant pugui competir al mateix nivell que una multinacional. Per aconseguir-ho, reforçarà les àrees de tecnologia, servei al client, vendes i màrqueting.
La ronda de finançament ha estat liderada per All Iron Ventures –fons promogut per Jon Uriarte i Ander Michelena, fundadors de Ticketbis–, amb participació del fons de capital risc portuguès Bynd i business angels de referència a Espanya. L’operació ha permès també que emprenedors com Hugo Arévalo, cofundador de ThePowerMBA; Iñaki Ecenarro, cofundador de Trovit; Albert Armengol, cofundador de Doctoralia, i Gonzalo Manrique, cofundador d’Ironhack, s’impliquin a la companyia.
Els impulsors de Last.app confien en la revolució de la indústria de l’hostaleria perquè els restaurants puguin transformar la forma d’operar, automatitzar processos i fer la seva activitat diària d’una manera més senzilla. Tot això amb eines tecnològiques capdavanteres, a un preu competitiu i d’una forma flexible.
Les seves eines, segons la companyia, arriben a la gestió global dels establiments i les marques amb funcionalitats per a aspectes com ara pagament TPV, integrador de delivery, botiga online, reserves, gestió de flotes o marques virtuals, entre d’altres.
L'objectiu de la formació és oferir una programació estable, amb una vintena de concerts anuals,…
Havia odiat la mona de Pasqua durant molt de temps, però ara la necessito amb…
Des del 2008, gairebé 60 fundacions i ONG s'han beneficiat d'aquesta acció, que transfoma en…
Des del barri de la Sagrada Família, aquesta barcelonina ha anat fent puntes de ganxet…
El 22@ celebra els seus primers 25 anys, amb un model que ha aconseguit atreure…
Assistir a aquest esdeveniment és una experiència més propera i ciutadana del que a molts…