Good News Barcelona

Quins són els 26 restaurants amb estrella Michelin a Barcelona

Descobreix quins són els 26 restaurants a Barcelona amb estrella Michelin i el seu preu mitjà, en un llistat organitzat per distincions

La guia Michelin ha premiat el restaurant Disfrutar amb tres estrelles Michelin, amb una estrella als restaurants barcelonins Quirat i Suto i va revalidar amb el seu guardó màxim a ABAC, Cocina Hermanos Torres i Lasarte. Us expliquem a continuació quins són els 26 restaurants a Barcelona amb estrella Michelin:

Restaurants a Barcelona amb tres estrelles Michelin

1. Disfrutar

© Disfrutar

Al restaurant Disfrutar, obert des del desembre del 2014, la sorpresa i la innovació sempre han estat al seu ADN. Un restaurant que, any rere any, no ha parat de sorprendre amb els seus tres xefs al capdavant (Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas).

La seva proposta gastronòmica inclou un menú degustació, amb una cuina clarament avantguardista i on els plats destaquen per la seva gran personalitat, marcadament mediterrània.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Villarroel 163, Barcelona, ​​08036, Espanya
  • Preu: €€€€

2. Lasarte

© Lasarte

L’obsessió de Lasarte, el restaurant amb tres estrelles Michelin de Martín Berasategui a l’Hotel Monument, és tractar el millor producte que ens dóna la terra, el mar, les estacions de l’any i convertir-lo en una experiència gastronòmica. Cada plat es crea amb passió, respecte i cura en aquest restaurant capitanejat pel xef de cuina Paolo Casagrande.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: C/ Mallorca 259, Barcelona, ​​08008, Espanya
  • Preu: €€€€

3. ABaC

© ABaC

Situat al número 1 de l’Avinguda Tibidabo, ABaC és el restaurant amb cuina d’autor creativa i de tradició del reconegut xef Jordi Cruz. A la carta es barreja un 50% tradició, un 50% avantguarda i un 100% de producte. La seva proposta gastronòmica inclou un únic menú degustació per 295€.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Avinguda del Tibidabo 1, Barcelona, ​​08022, Espanya
  • Preu: €€€€

4. Cocina Hermanos Torres

© Cocina Hermanos Torres

La proposta dels germans Torres se centra en un únic menú de cuina creativa amb què ens conviden a viatjar pels millors productes de temporada. El restaurant també compta amb una estrella verda Michelin, un guardó que reconeix els restaurants sostenibles. El seu menú degustació, anomenat Revolució, costa 295€ per comensal.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Taquígraf Serra 20, Barcelona, ​​08029, Espanya
  • Preu: €€€€

Restaurants a Barcelona amb dues estrelles Michelin

5. Enoteca Paco Pérez

© Enoteca

El xef Paco Pérez ofereix a Enoteca, el restaurant ubicat a l’hotel Arts, una cuina basada en l’essència dels productes frescos de la Mediterrània. Una interpretació de la cuina actual amb tocs innovadors.

El menú edició especial, 15 anys Enoteca , té un preu de 220€ per persona.

  • Tipus: Cuina moderna
  • Adreça: Marina 19, Barcelona, ​​08005, Espanya
  • Preu: €€€€

6. Cinc Sentits

© Cinc Sentits

Cinc Sentits ofereix una interpretació singular de la cuina catalana contemporània segons la visió del Xef Jordi Artal. Ofereix dos menús degustació que s’ajusten als productes de temporada i inclouen uns 11 plats. També tenen un menú de 8 plats, una opció més breu del menú degustació principal.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Entença 60, Barcelona, ​​08015, Espanya
  • Preu: €€€€

7. Moments

© Moments

El restaurant gastronòmic de l´hotel Mandarin Oriental Barcelona es caracteritza per una cuina creativa, fresca i saludable inspirada en la cultura culinària catalana.

Aquesta temporada, els xefs Raül Balam i Carme Ruscalleda, al capdavant de Moments, han dissenyat un viatge gastronòmic que capta l’essència de La Vuelta, la cursa ciclista, a partir de dos menús degustació, un per 175€ per persona i un altre per 215 €.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Passeig de Gràcia 38-40, Barcelona, ​​08007, Espanya
  • Preu: €€€€

Restaurants a Barcelona amb una estrella Michelin

8. Alkimia

© Alkimia

Encapçala el llistat de restaurants a Barcelona amb estrella Michelin, Alkimia, el restaurant del xef Jordi Vilà, situat dins la històrica fàbrica de cerveses Moritz, que proposa una cuina fresca i actual amb arrels catalanes.

Presenten un únic menú degustació anomenat Alkimia que cada dia es reinventa segons el producte que tinguin. Un menú degustació que, segons el xef, ha de “recollir el passat, el present i el futur de la cuina catalana”.

  • Tipus: Cuina moderna
  • Adreça: Ronda Sant Antoni 41 – Principal, Barcelona, ​​08011, Espanya
  • Preu: €€€€

9. Atempo

© Atempo

L’atemporalitat de la cuina dóna nom a aquest restaurant. Atempo ofereix un format gastronòmic que fusiona l’ofici de cambrer i la creativitat dels cuiners. Això es trasllada a un únic menú degustació dissenyat pel xef Jordi Cruz i el preu del qual és de 195€ per comensal.

  • Tipus: Cuina moderna
  • Adreça: Còrsega 200, Barcelona, ​​08036, Espanya
  • Preu: €€€€

10. Aleia

© Aleia

Aleia Restaurant està ubicat a l’hotel Casa Fuster, exactament a la primera planta de l’hotel, a la zona noble de la Casa Fuster. El xef Rafa de Bedoya, de la mà de Paulo Airaudo, proposa un menú degustació per 165€ per persona i un menú executiu per 120€, oferint una combinació de productes de temporada i tècnica a la cuina.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Passeig de Gràcia 132, Barcelona, ​​08008, Espanya
  • Preu: €€€€

11. Quirat

© Quirat

Ubicat a l’hotel InterContinental Barcelona, ​​el restaurant Quirat, liderat per Víctor Torres, proposa una carta que respon a les diferents temporades i ofereix interpretacions exclusives d’autor amb productes de proximitat.

Ofereixen dos menús degustació: 24k per 110€ per persona i 18k per 70€ per persona.

  • Tipus: Cuina moderna / de temporada
  • Adreça: Avinguda de Rius I Taulet 1, Barcelona, ​​08004, Espanya
  • Preu: €€€

12. Via Veneto

© Via Veneto

El que pot ser el restaurant més icònic de Barcelona té una capacitat al saló principal de 50 persones, però cal sumar-hi 50 més als salons privats.

Pere Monje, segona generació del restaurant, s’ha sabut actualitzar i, a l’establiment, el xef David Andrés defensa una cuina clàssica amb plats de caça en temporada. El comensal pot triar la carta o el Gran Menú Degustació per 145€ per persona (sense maridatge).

  • Tipus: Cuina clàssica
  • Adreça: Ganduxer 10, Barcelona, ​​08021, Espanya
  • Preu: €€€€

13. Hisop

© Hisop

A Hisop, obert des del 2001, el xef Oriol Ivern ofereix una cuina catalana contemporània conservant els productes de la nostra terra i els gustos dels plats tradicionals i clàssics, treballant-los des de nous punts de vista.

S’ofereix carta i un menú degustació per 110€ (amb maridatge de vins).

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Passatge de Marimon 9, Barcelona, ​​08021, Espanya
  • Preu: €€€

14. Aürt

© Aürt

Aürt s’ubica al lobby de l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona i el seu xef, Artur Martínez, proposa una cuina que es resumeix en les seves pròpies paraules: “Prefereixo la senzillesa reflexionada a la complexitat forçada”. Això es tradueix en un únic menú degustació de 135€ per comensal que inclou petites degustacions, com una seqüència dinàmica.

  • Tipus: Cuina moderna
  • Adreça: Passeig del Taulat 262-264, Barcelona, ​​08019, Espanya
  • Preu: €€€€

15. Mont Bar

© Mont Bar

Alta cuina a un bar amb una proposta gastronòmica plena de plats originals i bon producte. Cuina popular i creativa, de la mà del xef Fran Agudo, que pots tastar escollint a la carta o amb un menú degustació de 145€ per persona (sense maridatge).

  • Tipus: Cuina actual
  • Adreça: Diputació 220, Barcelona, ​​08001, Espanya
  • Preu: €€€

16. Hofmann

© Hofmann

Hofman ofereix una proposta gastronòmica amb personal de la pròpia escola que el comensal pot veure a través de la gran vidriera que separa el saló i els fogons. Al restaurant es fusiona l’estil tradicional i la cuina catalana amb les tècniques més innovadores i s’ofereixen quatre tipus de menús:

– Menú setmanal migdia: 56€ per persona

– Menú gastronòmic migdia amb maridatge: 59€ per persona

– Menú gastronòmic nit: amb maridatge, 120€ per persona, i sense maridatge, 91€.

– Menú Luxury nit: amb maridatge, 150€ per persona, i sense maridatge, 110€.

  • Tipus: Cuina moderna
  • Adreça: La Granada del Penedès 14-16, Barcelona, ​​08006, Espanya
  • Preu: €€€

17. Suto

© Suto

Ubicat a prop de l’Estació de Sants, aquest restaurant capitanejat pel xef Yoshikazu Suto, ofereix un menú Omakase que combina plats calents i freds de base japonesa. Preu: 98€ per persona (sense maridatge).

  • Tipus: Cuina japonesa
  • Adreça: Violant d’Hongria Reina d’Aragó 134, Barcelona, ​​08028, Espanya
  • Preu: €€€€

18. Caelis

© Caelis

Al capdavant del restaurant de l’hotel Ohla Barcelona hi ha el xef Romain Fornell. La seva proposta gastronòmica es basa en una cuina contemporània i mediterrània amb influència francesa i inclou diferents menús degustació (Terra i Mar per 105€/pax; Celebration per 155€/pax; i vegetarià per 105€/pax) i el menú Caelis . Actualment, per 55€ el menú Caelis consisteix en un entrant (a escollir entre dos), un principal (a triar entre dos) seguits d’una selecció de formatges o unes postres dolces, a més d’un cafè o infusió.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Via Laietana 49, Barcelona, ​​08003, Espanya
  • Preu: €€€

19. Koy Shunka

Koy Shunka

Es tracta d’un restaurant japonès on destaca la barra de fusta des del qual el comensal pot veure tot el servei de cuina, i també compta amb diferents taules per a un servei més íntim. Disposen de dos menús degustació: Koy per 115€ per persona i Gastro per 177€ per persona.

  • Tipus: Cuina japonesa
  • Adreça: De Copons 7, Barcelona, ​​08002, Espanya
  • Preu: €€€€

20. Enigma

Pepo Segura / Enigma

Enigma és la proposta del xef Albert Adrià que es presenta en un espai multidisciplinari al carrer Sepúlveda. L’aposta gastronòmica es basa en un únic menú degustació que varia cada mes, a un preu de 220€ per persona.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Sepúlveda 38, Barcelona, ​​08015, Espanya
  • Preu: €€€€

21. COME by Paco Méndez

PACE Gastro / COME by Paco Méndez

COME by Paco Méndez és un homenatge a la cultura mexicana i el resultat de la visió personal del xef Paco Méndez i la seva manera d’entendre la gastronomia mexicana amb la cuina mediterrània i el llegat d’elBulli. A la seva proposta gastronòmica ofereixen un menú festival per 160€ per persona i un menú migdia a 110€ per comensal.

  • Tipus: Cuina mexicana / Fusió
  • Adreça: Avinguda  Mistral 54, Barcelona, ​​08015, Espanya
  • Preu: €€€€

22. Dos Palillos

© Dos Palillos

En aquest restaurant juguen amb el concepte de la tapa com a manera d’entendre la gastronomia i amb la cuina asiàtica com a repte, estudi i feina. A prop del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, ​​Dos Palillos compta amb una barra a l’entrada, on es pot demanar sense reserva, i una segona barra gastronòmica a continuació. Ofereixen dos menús, el Dos Palillos per 120€ per persona, i el menú festival per 140€.

  • Tipus: Fusió
  • Adreça: Elisabets 9, Barcelona, ​​08001, Espanya
  • Preu: €€€€

23. Angle

© Angle

El restaurant, que compta amb l’assessorament i el suport del xef Jordi Cruz i la filosofia del qual es defineix com “alta gastronomia de consum quotidià”, està situat a l’hotel Cram. A la seva proposta gastronòmica trobem un menú degustació que inclou plats del restaurant ABaC així com altres propis a un preu de 185€ per persona.

  • Tipus: Cuina moderna
  • Adreça: Aragó 214, Barcelona, ​​08011, Espanya
  • Preu: €€€€

24. Slow & Low

© Slow&Low

Un restaurant d´ambient modern, proper al Mercat de Sant Antoni, amb cuina vista i dues barres, i un saló amb 5 taules per a reunions grans.

La seva proposta gastronòmica es basa en tres menús (SLOW per 100€/pax; SLOW&LOW per 115€/pax i SLOW&LONG per 140€/pax) i inclouen ingredients de tot el món, amb clara devoció pel peix i les verdures i influències mexicanes i tailandeses.

  • Tipus: Actual / Cuines del món
  • Adreça: Comte Borrell 119, Barcelona, ​​08015, Espanya
  • Preu: €€€

25. Oria

© Oria

El restaurant Oria, tutelat pel xef Martín Berasategui, és un espai d’aire modern i sofisticat que s’integra al Lobby de l’Hotel Monument H mitjançant una estructura de piràmide invertida i que destaca per la cuina tradicional actualitzada d’arrels mediterrànies amb tocs bascos. Ofereixen tres tipus de propostes gastronòmiques: Fórmula Oria a un preu de 85€ per persona; Menú Tradició a un preu de 120€ per persona i Menú Mare Gaia a un preu de 165€ per comensal.

  • Tipus: Cuina moderna
  • Adreça: Passeig de Gràcia 75, Barcelona, ​​08008, Espanya
  • Preu: €€€€

26. Xerta

© Xerta

Acabem aquest llistat dels restaurants a Barcelona amb estrella Michelin amb Xerta. Des del cor del Delta de l’Ebre al centre de Barcelona, ​​Fran López trasllada els sabors rurals del sud de Catalunya a aquest restaurant gastronòmic, allotjat a l’Ohla Eixample, una versió curta i resumida (però no per això menys interessant) del treball de recopilació de receptari de la tradició culinària d’aquesta terra que ofereix a la seva també estrellada Villa Retiro.

Podeu gaudir de la carta o del Menú del Delta (60€ per persona), el Menú Homenatge (162€ per persona) o el Menú Degustació (105€ per persona). Els migdies de dimarts a divendres teniu disponible el Menú Executiu per 45€.

  • Tipus: Cuina creativa
  • Adreça: Còrsega 289, Barcelona, ​​08008, Espanya
  • Preu: €€€
Compartir
Publicado por
Redacción TheNBP

Artículos recientes

  • Good News Barcelona

Catalunya va atreure 3.453 milions d’inversió estrangera fins al setembre, un 65% més

El capital internacional que va impactar en el territori català representa el 14% del total…

20 de desembre de 2024
  • Good News Barcelona

Els vells

L’editorial Adesiara edita una versió de l'obra 'Els Vells' d’Ignasi Iglésias, una excelsa peça teatral…

20 de desembre de 2024
  • Good News Barcelona

Catalonia Hotels ven la seva central de compres a una filial d’Aramark

Amb l'operació, la cadena barcelonina vol recolzar la seva expansió internacional, en un any de…

20 de desembre de 2024
  • Escena

El TNC explora els marges amb una ‘Anna Karènina’ encara actual

Carme Portaceli es torna a enfrontar a un clàssic de la literatura amb una proposta…

20 de desembre de 2024
  • Professionals

Toni Ruiz assumeix la presidència de Mango de manera temporal

La companyia diu que anunciarà una "correcta successió” d’Andic “en el seu degut moment”

20 de desembre de 2024
  • Good News Barcelona

El Govern suma 225 nous orientadors per reforçar el Servei d’Ocupació de Catalunya

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat té per objectiu millorar l’ocupabilitat de les…

20 de desembre de 2024