La ciutat de Sant Sebastià ocupa el primer lloc en el rànquing mundial de les millors destinacions per menjar, segons un ampli estudio elaborat per la companyia britànica de menjar a domicili Caterwings que va ser publicat el mes de desembre passat.
Unes altres dues ciutats espanyoles, Barcelona i Madrid, se situen també entre les deu primeres en aquest llistat. La capital catalana és la quarta en el rànquing, darrere de Tòquio (Japó) i Nova York (Estats Units), mentre que Madrid ocupa el setè lloc. Davant de la capital espanyola apareixen Singapur (Singapur) i París (França).
El podi de les deu millors destinacions culinàries del món es completa amb les ciutats de Lima (Perú), Londres (Regne Unit) i Munic (Alemanya).
Per establir el seu rànquing, Caterwings té en compte onze factors diferents, entre els quals s’inclouen la valoració dels crítics gastronòmics, la varietat, la qualitat i l’assequibilitat dels restaurants tant per a la població autòctona com per als turistes.
L’estudi inclou un total de 100 ciutats. Al següent gràfic es mostren les 20 primeres amb la nota obtinguda de 0 a 10 punts.